Toyandona 1 kom.

Toyandona 1 kom.

KM 5.09

Iznos

Obruč i petlja zalijepili su za lako postavljene na sigurnosnim pojasevima. Umjerena veličina čini da se postavi za većinu djece, to je najbolji poklon za vaše prijatelje. Dizajn u obliku slova U. Ulijevajte djecu dovoljno vrata za višestruke brige o vašoj grlićoj kičmi. Izvrsno za dugu vožnju i putovanja kako bi vam pružio podršku i masiranje vašeg vrata za dobar san. Plišani poklopac i pamučni punilo su meka i prilagođena kože, beba se može osjećati ugodno i sigurno na njegovom autosjedalištu ili kolica!. Obruč i petlja zalijepili su za lako postavljene na sigurnosnim pojasevima. Umjerena veličina čini da se postavi za većinu djece, to je najbolji poklon za vaše prijatelje. Dizajn u obliku slova U. Ulijevajte djecu dovoljno vrata za višestruke brige o vašoj grlićoj kičmi. Izvrsno za dugu vožnju i putovanja kako bi vam pružio podršku i masiranje vašeg vrata za dobar san. Plišani poklopac i pamučni punilo su meka i prilagođena kože, beba se može osjećati ugodno i sigurno na njegovom autosjedalištu ili kolica!. Opis Kad zauzimate vlak ili avion, želite li podršku za vrat kad ste pospani? Tada će ovaj jastuk za vrat u obliku slova U-u oblikovati dobar odmor. Njegov ergonomski dizajn i ugodan pamuk čini savršen jastuk i masažer za vrat. Umjerena veličina Napravite za većinu djece.Feature - Boja : kafa. - Materijal : pamuk.- Veličina : oko 35 x 15 x 11 cm. - Umjerena veličina čine da se pogodi za većinu djece. Seatbelt.- Plišani poklopac i pamučni punilo su meki i udobni, dizajn oblika za kože. Držite se dovoljni vrat za višestruku brigu o vašoj grlićoj kičmi. - Izvrsno za dugu vožnju i putovanja kako biste pružili podršku i masiranje na vaš vrat za dobar san. Pakovanje uključujući1 x jastuk za auto jastuk.


Svojstva

Kupci takođe biraju

Nanbu Tekki Tea Pot hakeme 0.4l

KM 1.67

Čajnik koji sam koristio karakteristike tradicionalnog zanata Iwatea "Južnog gvožđa" Idealna veličina 0,4l za svakodnevnu upotrebu [Veličina (oko)] Težina 16cm / visina 14 x 12 x :

Morris 72918 LED DC pretvarač

KM 1.00

Vrsta proizvoda : elektronička komponenta Paket artikala Dimenzija : 5.0 "L x 5.0" W x5.0 "H Paket artikala Težina : 3,15 lbs Zemlja porijekla : Kina Vrsta proizvoda : elektronička kompon