CIEHER ljubičasti rođendanski ukrasi, rođendanska djevojka ljubičasta Rođendanska krila, traka za glavu za rođendansku djevojku, rođendanska djevojka kruna Tiara, Rođendanska kruna za djevojčice, ljubičasta kruna, ljubičasta torta za Sretan rođendan Topper, 10 13 16 18 21 ljubičasta ro?

CIEHER ljubičasti rođendanski ukrasi, rođendanska djevojka ljubičasta Rođendanska krila, traka za glavu za rođendansku djevojku, rođendanska

KM 5.00

Iznos

Kruna je pogodna za rođendan, maturu, izbor, zabave, ovaj set za rođendanske zabave može se smatrati dobrim ukrasom za rođendan svake starosne grupe,koji će imati efekat elegantne i šarmantne rođendanske zabave; lijepo kao poklon koji dajete svojoj ljubavnici,kćeri ili prijateljima.Poklon za zabavu.Rođendanska kraljica kruna.Rođendan tiaras Za žene djevojke. Savršeni set ljubičastih rođendanskih ukrasa : ljubičasta" rođendanska djevojka " krila + ljubičasta rođendanska kruna od kamenčića. Kristalno Ljubičasta Rođendanska Tijara. To je blistava i lijepa tijara za žene. Sa sjajnim, atraktivnim, prelijepim kamenčićima popločanim na kruni, vaš osjećaj kao kraljica ili princeza kada ga nosite. Savršen za bilo koju upotrebu stranka, čini najviše zapanjujući u bilo kojim prilikama uređen za posebne rođendan žene djevojka. Ljubičasta Rođendanska Djevojka Krila. Rođendan krilo napravljen od meke satena tkanine koristeći vruće presovane štancanje folija će kompliment bilo koju odjeću i dovoljno izdržljiv da traje dan u noć. Meka i svilenkasta ljubičasta krila + zlatna slova izgledaju sjajno photos..It savršen je za one koji opsjedaju savršen snimak za Instagram. Savršena Veličina. Krila su dugačka 62" (157,5 cm) i mogu se podesiti kopčom tako da odgovaraju svim tipovima tijela. Udoban za nošenje. Rođendan tijare su podesivi, kao i dolazi sa češalj dizajn koji može drži i stabilan i udoban na vrhu kose. Nosite udobno i zabavite se po ceo dan!. Najbolji poklon za žene djevojke. Bilo da se radi o prijateljima ili rođacima ili za vas same, ovaj set kruna i krila dobar je izbor poklona. Nabavite krilo i tijaru u isto vrijeme i pripremite se za proslavu rođendana!.


Svojstva

Kupci takođe biraju