Gore Urara PUP-ov ovratnik sa lukom, pamučna kugla za pse za štene devojčicu Boy Dog ili Mačka, plava ovratnik za pse sa izdržljivim metalnim kopčom, simpatični plug na kućnim ljubimcima, XS, vrat 8-12in.

Gore Urara PUP-ov ovratnik sa lukom, pamučna kugla za pse za štene devojčicu Boy Dog ili Mačka, plava ovratnik za pse sa izdržljivim

KM 0.33

Iznos

Oustabilna veličina : Bowtie-XS = 1,8 "(4,5cm) x 3" (7,5cm), ovratnik-xs = 5/8 "(1,5cm) x 8" ~ 12 "(20cm ~ 30cm). Toplo preporučujemo Izmjerite vrat vašeg ljubimca kako biste osigurali da kupuje desni ovratnik za kućne ljubimce . ❤Blue plairani božićni kravatni ovratnik : Classic Plavi plavljeni ovratnik uzorak je posebno pogodan za Božić. Pleanični ovratnik za pse. Odvojivi i dobro napravljeni sa elastičnim petlji koje vam omogućavaju da izvučete luk sa lakoćom. ❤IShigh kvalitetan materijal : vrhunska pamučna tkanina ne šteti koži vašeg psa. Sigurna, mekana, izdržljiva, gusta. Čvrsta metalna kopča / kopča je jednostavno ulazak i isključivanje. Nije jeftina plastika. Metalni D-prsten za dodavanje oznaka pasa, povodac i ID oznake . ❤Unique Craftsmanship dizajn : plavi plaćeni uzorak ovratnik pogodan za Božić i zimi. Prilično je ovratnik za Oblačenje vašeg psa . Ne dozvolite da vaš pas ugrize ovratnik i luk. Ne možete primiti potpuno isti uzorak kao i slika, jer je tkanina koja se koristi za ovratnik nasumično. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte. Biću u vašoj službi 24 sata dnevno .


Svojstva

Kupci takođe biraju